İSTANBUL / FATİH - Şehremini Anadolu Lisesi

Ara

Dört ülkenin katılımı ile yürüttüğümüz Erasmus+ Projesi'nin Türkiye etabını çeşitli etkinliklerle online olarak tamamladık.

10 Kasım 9.05 : Tüm okul Atatürk'ü sevgi ve saygıyla andık.

Haz

Bu yıl mezun olan öğrencilerimiz;

Yeni yaşamınızda başarılar, mutluluklar dileriz.

Gireceğiniz üniversite sınavında da en iyi sonucu elde etmenizi diliyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı 24 projeden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı düzenledik.

Tem

Okulumuzda 12. sınıflara yönelik YKS yaz kursumuz bugün itibarı ile başlamıştır.

Haz

Pandemi sürecinde öğrencilerimizin gelişmelerine çeşitli yollarla katkıda bulunduk.

Nis

Okul Müdürümüz Yüksel Köşker evde kalan yaşlılara maaşlarını ulaştırıyor.

Nis

Öğretmenlerimiz Alo 112 Vefa Hattında Gönüllü Olarak Görev Yapıyor.

Nis

İngilizce Öğretmenimiz Hatice Bal ve öğrencilerimiz Virtual Culture Trip Projesi dolayısıyla 12 farklı ülkeden öğrencilerle online görüşmeler yürütülmektedir.

Şbt

İngilizce Öğretmenimiz Hatice Bal ve ekibi E-Twining Projesi dolayısıyla İtalya'ya giderek bir hafta kaldılar.

Çanakkale´de şehit düşen askerlerimizi düzenlediğimiz törenle andık.

Haz

TRT tarafından LİSE SIRALARI programı için çekilen filmimiz.

May

18-19 Mayıs günleri COCA-COLA firmasının sponsorluğundaki 3-2-1 Başla etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Şöleni düzenledik. Çeşitli sporların ve etkinliklerin yapıldığı iki gün boyunca öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer katılımcılar keyifli anlar yaşamışlardır.