Her yıl düzenlediğimiz sınıflar arası spor turnuvaları başladı. Bu yılki turnuvaları geçen yıl kaybettiğimiz Melih Üstündağ adına armağan ediyoruz.

Heyecan dolu maçlar diliyoruz. İyi oynayan kazansın.

Sude Vardar anısına düzenlediğimiz münazara turnuvasını düzenledik. Turnuvaya pek çok okuldan takımlar katıldı, yoğun rekabet yaşandı.

Turnuvaya katılan tüm okul takımlarına, turnuvayı düzenleyen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Hazırlık C sınıfı öğrencimiz Nehir Azra Akdoğan bu yıl 14.’sü düzenlenen Oxford Big Read yarışmasında hazırlık öğrencileri içinde oluşturduğu çizgi roman ile Türkiye 2.’si olmuştur.

Öğrencimizi ve danışmanı Emine Karaduman’ı tebrik ederiz.

ŞAL Tiyatro Kulübü bu yıl İngilizce Öğretmenimiz Murat Adıgüzel'in yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı "Hırsız" adlı oyununu başarıyla sahneledi.

Oyunda rol alan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi candan kutluyoruz.

Bugün Şehreminili yazarı Eray Emre EVREN’i ağırladık. Kendisi öğrencilerimizle sohbet etti, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı, kitaplarını imzalayarak öğrencilerimize hediye olarak verdi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

İlkini geçen yıl düzenlediğimiz Shakespeare Günü etkinliğinin bu yıl ikincisini düzenledik. İngilizce sunulan etkinlikte öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdiler.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Pek çok okuldan öğrencilerin katılımıyla çalıştay düzenledik. 7 ana dalda düzenlendiğimiz çalıştayda oturumlar arasında katılımcılar doyasıya eğlendiler.

Çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, katılımcılara ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerimize Tüketici Hakları Semineri verildi.

Semineri veren Gülten Esen Hanım ve ekibine çok çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz, İstanbul Tıp Fakültesi Tanıtım ve Oryantasyon Kulübü tıp fakültesi adayları için hazırlanmış teorik ve uygulamalı tıp derslerini Çapanın hocaları tarafından dinleme fırsatını buldular. Tıp öğrencilerinin fakülte yaşamı hakkında rahat bir iletişim ortamı sağlamanın yanında tüm aday öğrencilerimize bir günlüğüne tıp fakülteli olma deneyimini yaşadılar.

Mart ayı içerisinde pek çok etkinlik yürüttük.

Ock

Hazırlık C sınıfı öğrencilerimizden Efehan AYAR İngilizce öğretmenimiz Emine KARADUMAN danışmanlığında katıldığı HISTOLAB yarışmasının Türkiye ön elemesinde başarılı bulundu.

Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik eder yarışmanın AB etabında başarılar dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemini yaptığımız törenle kapattık. İlk üç dereceye giren öğrencilerimiz, çeşitli dallarda başarı gösteren öğrencilerimiz tebrik edilerek hediye çekleri verildi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Doç. Dr. M. Mücahit Yentür, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Fatih Çepni okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle görüştü. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bu yıl okulumuzu kazanan öğrencilerimiz rozetlerini alarak Şehremini Ailesine katıldılar.

Kas

Başvuruda bulunduğumuz e-Twinning projelerimiz kalite ödülünü aldı. Değerlendirme sonucunda “Water for me” ve “Water Footprint School Challenge 2023” projelerimizin ikisi de Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

Emine KARADUMAN ve ekibini tebrik ediyoruz.