Şehremini Anadolu Lisesi

0 212 632 02 66 0 212 584 44 11
Şehremini Mah. Turgut Özal Millet Cad. No 93 34104 Çapa FATİH / İSTANBUL
Vizyon
Sürekli kendini yenileyen, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden; yönetici, öğretmen, veli ve öğrencileriyle bir bütün olmuş; lise giriş sınavlarında öncelikle tercih edilen, öğrencileri üniversite giriş sınavlarında istediği başarıyı sağlayan; sosyal, sanatsal, bilimsel projeler üreten güzide bir lise olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda eğitim-öğretim hizmeti sunmak; öğrencilerimizi Ulu Önder Atatürk’ün izinde çağdaş, lâik, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere bağlı, üst öğretim kurumlarına hazır, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Okulumuzun pek çok alanda pek çok başarıya imza atmıştır.
Öğretim Şekli :Sabahçı
07.30-13.35
Doğalgaz-Kalorifer
İngilizce, Almanca
Tramvay, Belediye Otobüsleri
Servis mevcut.
Şehremini Mah. Turgut Özal (Millet) Caddesi Sokak. No:93 Çapa FATİH/İSTANBUL
İlçe merkezinde.
2022 yüzdelik dilimi 1.90 olarak gerçekleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, badmington, masa tenisi, okçuluk sporları sürekli ve sistemli olarak yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Türkiye ve dünya çapında yapılan bilimsel faaliyetlere azami derecede katılmaya çalışırız. Kendi içimizde belirlenen günlerde faaliyetler yürütürüz.
Proje Çalışmaları
Devam eden projeler: Erasmus+ Project Projesi, E-Twining Projesi, Okul ortaklığı Projesi ve EKİP projesi
Diğer Hususlar
16 bilgisayardan oluşan BT sınıfımız 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır. Eğitim öğretim için ideal ortam.