Mart ayı içerisinde pek çok etkinlik yürüttük.

Ock

Hazırlık C sınıfı öğrencilerimizden Efehan AYAR İngilizce öğretmenimiz Emine KARADUMAN danışmanlığında katıldığı HISTOLAB yarışmasının Türkiye ön elemesinde başarılı bulundu.

Öğrenci ve öğretmenimizi tebrik eder yarışmanın AB etabında başarılar dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemini yaptığımız törenle kapattık. İlk üç dereceye giren öğrencilerimiz, çeşitli dallarda başarı gösteren öğrencilerimiz tebrik edilerek hediye çekleri verildi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Doç. Dr. M. Mücahit Yentür, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Fatih Çepni okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle görüştü. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bu yıl okulumuzu kazanan öğrencilerimiz rozetlerini alarak Şehremini Ailesine katıldılar.

Kas

Başvuruda bulunduğumuz e-Twinning projelerimiz kalite ödülünü aldı. Değerlendirme sonucunda “Water for me” ve “Water Footprint School Challenge 2023” projelerimizin ikisi de Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

Emine KARADUMAN ve ekibini tebrik ediyoruz.

Kas

Bu 10 Kasım sabahında ülkemizin kurucusu, ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını düzenlediğimiz coşkulu törenle kutladık.

Eyl

2023 YKS sonuçlarına göre 100 öğrencimiz üniversitelerin çeşitli programlarına yerleşmiştir.

Tem

2023 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı sonucunda öğrencilerimizin gösterdiği başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz.

“Fatih Suriçi Masa Tenisi Turnuvasında” Masa Tenisi Kız Takımımız ilçe şampiyonu olmuştur.

Ara

Öğrencilerimizin bir kısmı öğretmenlerimiz F.E.Çöllü, M. Yılmaz, E. Uruk, M. Mandalı ve B. Büyükkal eşliğinde TÜYAP Kitap Fuarı'na gittiler.

Kendilerini kitapların dünyasına bırakıp sayfalarına dokundular. Birlikte çok keyifli zaman geçirdiler.

Ara

Görsel sanatlar sergimiz Fatih Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ergün TURAN katılımıyla açılmıştır. Yolunuz düşerse bu taraflara hem sergimizi gezmeye hem de bir çay-kahve içmeye davet ediyoruz.

Sergiyi hazırlayan görsel sanatlar öğretmenimiz Deniz ORBEY ve öğrencilerine, emeği geçen tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz.

Ara

Bugün Fatih Belediye Başkanımız Sayın M. Ergün Turan okulumuzdaydı.  Başkanımız ve ekibine ziyaretleri ve okulumuza yaptığı katkılar için teşekkür ederiz.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı AP ve Kültürlerarası Öğrenci değişim programı için yabancı dil seviye belirleme sınavı ELTIS 5 Aralık Pazartesi günü yapıldı.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.