2017-2018 Etkinlikler

2017-2018 Yılında Yapılan Etkinlikler

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik.

2017-2018 Mezunlarımız Mezuniyet Töreni´nde kep fırlattılar.

Öğrencilerimiz halay çekerek, boya savaşı yaparak eğlendiler.

Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Üyeleri Okulumuza gelerek öğrencilerimize bu üniversite hakkında bilgiler verdiler.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Boğaziçi Üniversitesi´ni ziyaret ederek öğrencilerimize bu güzel üniversiteyi yakından görmelerini, koklamalarını ve hisstmelerini sağladık.

Kadir Has Üniversitesi Yönetim Bilişim Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Dağ öğrencilerimize siber güvenlik ve yönetim bilişim konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

İstanbul Üniversitesi ile Fatih Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince 4 hafta boyunca öğrencilerimize eğitim verilmiştir.

Büyük sanatçımız Barış Manço´yu ölümünün yıl dönümünde şarkılarıyla andık.

Çanakkale´de ve diğer cephelerde şehit olan tüm askerlerimizi saygıyla anıyoruz.

Dünya Pi Günü Dolayısıyla etkinliklerimiz.

Değerler eğitimi çerçevesinde öğrencilerimizin hazırladıkları güzel panolar.

2017-2018 ŞAL Kariyer Günü Dolayısıyla Birçok Üniversite Okulumuzdaydı.