2015-2016 Etkinlikler

Okulumuzda bazı etkinlikler.

Geleneksel hale gelen şiir dinletilerimizin bu yıl dördüncüsünü düzenledik.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

2015-2016 Mezuniyet Törenini Büyük Bir Mutlulukla Yaptık.

2015-2016 yılında yaptığımız çeşitli etkinliklerden objektifimize takılan görüntüler.

İki yıl önce mezun ettiğimiz ve tıp fakültesinde okuyan İlaky Karaman ve bir grup arkadaşı, beyin ve öğrenme hakkında öğencilerimizi bilgilendirdi.

11.Sınıf öğrencilerimiz 04 mart 2016 Cuma günü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Elektrik-Elektronik Fakültesinde HABERLEŞME ve BİLGİSAYAR Mühendisliği Bölümünün laboratuvarlarını ziyaret edip, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimiz eğitimlerin uygulama alanlarını yakından görmüş oldular.

12.12.2015 tarihinde okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ve öğrenci meclisinden öğrencilerimizle birlikte Yedikule Hayvan Barınağı’nı ziyaret ettik. Barınak sakinlerinin yiyeceklerinin hazırlanmasına yardım ettik. Barınak sakinlerini severek ve onlarla oynayarak güzel bir gün geçirdik. En yakın zamanda tekrar bir ziyaret gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Şehremini Ailesine bu yıl katılan 9. sınıfların aileleriyle birlikte katıldıkları rozet takma törenine bu yıl ilgi büyüktü.

Okulumuzun ilçemizde köklü ve başarılı bir yere sahip olması, öğrencilerimizin bizi her platformda hakkıyla temsil etmeleri, Şehremini kültürünü alarak yetişmeleri ve bu şerefi göğsünde bir ömür boyu taşımaları için taktığımız bu rozet manevi değeri ölçülemez anlamlar taşımaktadır.

Tüm 9. sınıf öğrenci ve velilerine aramıza hoşgeldiniz der, başarı dolu bir hayat dileriz.