İSTANBUL / FATİH - Şehremini Anadolu Lisesi

2014-2015 Etkinlikler

2014-2015 yılında mezun olan öğrencilerimiz için Mezuniyet Töreni düzenledik.

Okulumuz öğrencileri şiir ve şarkılardan oluşan dinleti düzenledi.

May

18-19 Mayıs günleri COCA-COLA Firmasının sponsorluğunda 3-2-1 Başla etkinliği çerçevesinde Gençlik ve Spor şöleni düzenledik.

Mrt

2014-2015 Yılında okulumuzu tercih edendokuzuncu sınıftaki öğrencilerimiz rozet taktılar. Bu rozet hayatınıza güzellikler katsın.

Model Uçak Yarışması

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz programla Çanakkale Şehitlerini andık. Tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz.

Programı hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimizden kareler

Öğrencilerimizden görüntüler.

Mrt

Okulumuzda her yıl YGS öncesindeki hafta Tanıtım Günleri düzenlenir. Bu günlerde pek çok ilköğretim okulu öğrencisi misafirimiz olur. Onlara okulumuz hakkında bilgiler verilir, çeşitli ikramlarda bulunulur. Tanıtım Günlerini düzenleyen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

YGS 2015 Sınavına girecek öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde köfte mangal partisi verdik. Köfteleri afiyetle yedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.