İSTANBUL / FATİH - Şehremini Anadolu Lisesi

Projelerimiz

Ock

Water For Me eTwinning projemiz AVRUPA KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirilmiştir. Danışman öğretmenimiz Emine Karaduman ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’na yeni bir uluslararası eTwinning projesi ile başlıyoruz! Proje yürütücüsü olan İngilizce öğretmenimiz Fulya Cesur Mert ve öğrencilerimiz “Europe is fashion for all”  başlıklı proje çalışmalarına başlamışlardır.

Kas

Okulumuz “Water Footprint Challenge 2023” ve “Europe is Fashion for All” başlıklı e-Twinning projelerimizin ekipleri öğretmenleri Emine Karaduman ve Fulya Cesur Mert eşliğinde Sakıp Sabancı Müzesi’ni ziyaret etti.

Kas

Kurucu ortağımız İtalya Liceo Scientifico "A. Messedaglia” liderliğinde “Water Footprint Challenge 2023” e-Twinning projemizin dönem başı öğretmen toplantısı gerçekleştirildi.

Kas

“Water Footprint Challenge 2023” başlıklı uluslararası e-Twinning projemizin tüm etkinlik ve ürünleri 2022-2023 eğitim-öğretim yılında başarı ile sonuçlandırıldı.

Ara

Water for me eTwinning projemizin ortak ülkeler arası logo yarışmasında Şehremini öğrencilerimizin tasarımı olan 6. numaralı logo birinci seçilerek, projenin resmi logosu oldu.

Ara

Uluslararası eTwinning projemiz "Water for me" için ilk öğretmen webinarını gerçekleştirildik. 4 ülkeden 12 okulla olan iş birliğimiz kapsamında İngilizce Kulübümüzün çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Kas

Okulumuz Tübitak 4006 Bilim Fuarı'na 2021 yılında 24, 2022 yılında 17 proje ile katılmıştır.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Okul Ortaklığı Projesi kapsamında okulumuz ile Mersin Akdeniz Atatürk Anadolu Lisesi ortak çalışmalara başlamıştır.

E-Twining Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yürütmektedir.

Ara

2019 Eylül ayında başlayan Erasmus+ Projemiz 2022 Eylül ayında tamamlanmıştır.