2021-2022 Etkinliklerimiz

Yıl boyu devam eden bu projeyle kitap ihtiyacı olan öğrencilerimize onlarca kitap dağıtıldı. Projeyi yürüten öğrencilerimize ve edebiyat öğretmenimiz Mustafa Mandalı'ya, projeye kitap bağışında bulunarak destek veren herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz sınav kaygısı ve sınavlarda stresle baş etme yolları hakkında bilgilendiler.

11. Sınıf öğrencilerimiz İstanbul Teknik Üniversitesini ziyaret ederek üniversite hakkında bilgilendiler.

12 sınıf öğrencilerimiz neşeli bir gün geçirdi.

Okulumuz öğrencileri önümüzdeki senelerde gelenekselleştirmeyi planladığımız "Teentalks" adlı etkinliğimizde çeşitli konularda İngilizce konuşmalar yaptılar. Öğrencilerimizin duyarlılıkları ve bunları farklı bir dilde aktarma becerileri oldukça gurur vericiydi. So proud of them.

İngilizce öğretmenimiz Murat ADIGÜZEL'in yazıp yönettiği ve öğrencilerimizin oynadığı "Bir Varsa Biz Yokuz" oyun Fatih Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde iki gün boyunca sahnelendi.

Öğrencilerimizin yapacağı bir proje nedeniyle İ.Ü. Jeoleoji Müzesi'ni ziyaret ederek bilgi aldılar.

Geçen yıl mezun olan öğrencilerimizden Kadir (Boğaziçi Ü. İşletme ilk 160), Kerem (Boğaziçi Ü. İktisat ilk 500), Samet (Galatasaray Ü. ilk 1000), Meltem (Bahçeşehir Ü. Psikoloji ilk 2000, %100 burslu), Ece (Boğaziçi Ü. Turizm İşletme ilk 4000) okulumuzu ziyarete geldiler. Tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.