2018-2019 Etkinlikleri

Öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerle resim sergisi düzenledik.

Eğitimci yazar Sadık Gültekin, YKS hazırlık sürecinde kişisel sorumluluklarımızı arttırmak amacıyla örnek başarı hikayeleri ile veli ve öğrencilerimize güzel bir seminer verdi.

"Bahar Şenliği" dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimiz güzel vakit geçirdi.

Okulumuzda hazırlanan çeşitli projeler Bilim Şenliği´nde sergilendi, ziyaretçilere bilgi verildi.

Çeşitli etkinliklerimize ait fotoğraflar.

3 Mart pi Günü nedeniyle panolarımızı düzenledik, öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerde bulundu, genel yetenek sınavı yaptık.

Kariyer Günü dolayısıyla çeşitli üniversitelerden akademisyenler okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Velilerimizle ve Öğretmenlerimizle Kahvaltı Yaptık

Ock

Şehremini Mezunları Derneği´nin düzenlediği "Geçmişten Günümüze Şehremini 2018" etkinliğinde mezunlarımız buluştu.

10 Kasım´daAtatürk´ü andık.

TÜYAP Kitap Fuarı´nı ziyaret ettik.

Araştırmacı yazar Ramazan Kayan okulumuzdaydı.

Tıp fakültesini kazanan öğrecilerimizden birkaçı okulumuza gelerek öğrencilerimize diyabet, obezite gibi konularda bilgi verdiler.

Ekm

Öğretmenimiz Aynur CİNGİRT öncülüğünde oluşturulan yardım malzemelerini okula ulaştırdık, onları ziyaret ettik.

Ekm

Okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi öğrencilerimizin demokratik tutum ile yarıştıkları süreç sonunda 19 ekim cuma günü gerçekleştirilmiştir. Örnek bir yarışma gerçekleştiren tüm aday ve öğeencileimizi tebrik eder Yeni başkana görevinde başarılar dileriz.